Killer ShoesSea of Shoes
has never dessapointed me when it comes to her shoes collection.Her Dolce and Gabbana suede 'face' shoes is my favorite so far ;)

Peace&Love 2010 - onsdag

Posted by: Emma

Idag blir första dagen för mig på Peace&Love, om man inte räknar med måndag då jag hämtade bandet. Jag har inte någon speciell plan över vilka jag ska se, men jag har ju mina favoriter.

Idag ska jag iallafall kika på Carl Norén, Julian Casablancas och Mika.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på under pausen efter Calle Norén. Jag kanske kan kika in hos min bror som bor i närheten av festivalen? Ska nog slå en signal till honom och kolla om det går...

See ya! :)

Dagens gulligasteNaaaaawwwww >.<

Alejandro - Lady Gaga

Posted by: YollandeIam actually a fan of Gaga and love the way she is soo unique when you compare her with other musician out there but WTF!   I am not really following nor get the meanig of this music video. Thought i like the song ;)

What do you think?

Hmm .. ICE CREAM!!

Posted by: Yollande

Enjoying Ben and Jerry Ica cream at my balcony while watching live perfomances on Youtube since i can´t go to Peace and Love ;)


Trendig under 500 kr!

Posted by: Yollande

Jag vill ut och bada!!!

Posted by: Yollande

I haven´t been at the beach for a really long time now. I remember last summer i didn´t have time to swim because i was busy working everyday and was too tired to do so afterwards and so far, it loos like it is going to be like that as well this year :/ But i´ll try my best to make time this year :)Summer of 2008

It's on!

Posted by: Emma


Nu är jag redo för Peace&Love! Konstigt att jag inte gått tidigare, jag menar, jag bor ju endå i Borlänge...

Wavin Flag by Knaan & David Bisbal (Cancion Del Mundial) DIALWhen I get older.
I´ll be stronger.
They´ll call be freedom.
Just like a waving flag


I dont know why but everytime i listen this song, i can never control body. I always get goosebumps all over my body and dance like a crazy girl, haha :D

S H O P P A H O L I C SToday me and my sister have been doing our usual favorite thing. We have been out in town shopping and just enjoying the sun, haha. I am thinking of posting everything that we bought later or tomorrow.


Get Inspired - details


A sunshine dayYesterday before i went to work me, my little sister and my mother went for a walk in our new neighbourhood to just look around and enjoy the weather also, ofcourse. During our walk we ended up having a picnic near the lake which is only 10 min away from where i live!
Top - Second Hand
Short - H&M
Shoes - DinSko
Handbag - Monki

Vill slinga håret

Posted by: Emma

Nu har jag inte skrivit på länge, men jag har varit sjuk. Under de dagarna som jag har varit sjuk har jag funderat över om jag ska slinga håret i den färg som Lauren Conrad (bilden) har. Inte för ljust och inte för mörkt. Jag har varit blond förut, men då har det varit för ljust tycker jag. Färgen är lik den färgen som jag hade naturligt som liten, men som blev mörkare när jag blev lite äldre. Jag ska nog göra det (hos frisör), det värsta som kan hända är ju att jag inte trivs. Då är det ju bara att färga tillbaka till brunt igen!

Get Inspired

Posted by: Yollande


G Dragon - Heartbreaker & Breather live

Posted by: YollandeIs this what you have all been waiting for? I am all by myself but so what?!
Haha, you gotta love G Dragon! I love the cockiness of his voice when he say that ;)


Goodmorning from me to you

Posted by: Yollande


Godmorgon mina underbar läsare! Ska tillbringa halva dagen (ledig tid) med bloggning och kanske en promenat! Jobbet drar igång vid fyra och håller på till sen kväll. Så ska försöka utnyttja ledigheten så bra som möjligt! Vad har ni för planer tills idag?

HuGs <3

 


Kisses to you all !!

Posted by: Yollande


Sources: le Fahion blog

I can just feel the summer warmth from just looking at this picture.
Goodnight guys! Sweet dreams to you all
xoxo :D


Get Inspired

Posted by: Yollande


I met a boy

Poste by: Yollande


Super Junior(슈퍼주니어) - Bonamana

Posted by: YollandeThis is Super Juniors new single from their new album that was release this year on the 13th May (If i remember the date right :/ ). I would be exremely happy if i got a hold of it but what to do? :/ Wel,l well, i guess i´ll just have to wait until my friend go to Korea this year and buy it for me their.

Longing for the day she´s going to meet her prince

Posted by: YollandeI was shocked yesterday on low price everything were when i went shopping yesterday in Stockholm City. When i went there my plan was to only but 2-3 things, but i ended up buying 4 very cute tops, 4 Jeans and trousers and a couple of accessorieses. After 3 hours of shopping and going in and out of every butique, i had take away sushi and subways delicious brownie with coffee latte for dessert.

Jag igår

Hat - New Yorker
Tröja - H&M
Axel Accessoare - Neq Yorker
Jeans- New Yorker
Armband - New Yorker

You and me together as one

Posted by: Yollande


YES!!

Posted by: Yollande

YES, YES, YES, YEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!
I have found my camera cherger :D I couldnt be happier, haha :D

Not my lucky day

Posted by: Yollande

What The Fuck, jag hittar inte min j*vla kamera laddare :/

Dagens snygging

Posted by: Yollande
Taemin Oppa <3

I ADORE SHOES

Posted by: Yollande


Source: Style.comCome out come out, where ever you are!

Posted by: Yoilande
E så pissed right now. Jag fattar inte hur jag kan tappa min kamera laddare!! Aaaaiiich, jag blir så arg!!! :@ Jag minns inte ens sista plats jag såg den och jag som ville vissa er några plagg jag shoppade idag och dagens outfit :/ Yea yea, nu ska jag fortsätta leta efter den och se om jag kommer hittar den. Cross both fingers

Stripes & Boyfriend Jeans

Posted by: Emma

Idag kände jag mig lite ofixad och slapp, men det är väl okej det också? Shit jag ser ju ut som en pojke på bilden! Njea, uppsatt hår på mig är nog ingen hit precis...


Tru Bionic Calling

Posted by: Emma

Dessa två saker fick jag levererade av min bror för en liten stnd sedan: Tru Calling och Christina Aguilera Bionic.
Även om jag redan lyssnat på Bionic och hur lätt som helst skulle kunna ladda ner den så valde jag att supporta Christina och köpte skivan istället. Det är så mycket roligare att ha skivan med CD-boken med en massa bilder och låttexter i. Sedan köpte jag en fantastisk bra serie som heter Tru Calling, tyvärr så blev serien inte så populär (antar jag) och lades med efter 26 avsnitt.

Såhär lyden baksidan: Hennes öde blev en livsuppgift...
Tänk om du kunde förändra människors liv genom att leva om det förflutna? Den oväntade möjligheten får Tru Davies när hon tvingas hoppa av läkarutbildningen och börja jobba nattskift på ett bårhus.
Första natten jobbar hon ensam, och blir chockad när en död kvinna plötsligt öppnar ögonen och ber om hjälp. När Tru vaknar igen upptäcker hon att hon lever om samma dag gång på gång - och att hon därigenom har möjligheten att förändra ödet för de döda som har kommit in på bårhuset under natten. Om hon hittar dem innan katastrofen inträffar...

Gladiatorsandaler

Posted by: Emma

Nu har gladiatorsandalerna hängt med X antal somrar och jag klagar inte! Nu finns det så många olika "modeller" att välja mellan, olika färg och material. Endå känns mina enkla svarta gladiatorsandaler lika aktuella som de gjorde för ett år sedan då jag köpte dem!

Barnvakt...

Posted by: Emma

...eller jag var det imorse! Det är så konstigt, jag kan vara den mest obekväma personen i världen runt folk, men med barn är det helt annorlunda. Iallafall med min brorsdotter! Ibland önskar jag att jag kunde vara så liten och carefree och bara vara. Men nu är det sommar och då kan man ju vara precis det!

Fierce&Love - snart ska jag ut och springa! Det måste bara bli lite svalare först...

The stores are calling for me
Monki top: 62.50 kr


Idag tänker jag åka till stan och  shoppa lite. Monki och den stora Hålens som befinner sig i Stockholm kommer och vara mina första target , muhahaha. I hope they are ready for me :DJames Franco

Posted by: Emma

När jag såg Spider-Man för första gången (det var nog 2002/2003) så var det inte Peter Parker jag fick en cruch på - utan Harry (spelad av James Franco). Tänk jag vara bara 10-11 år då, och James har hängt med sedan dess. Kanske lite av och på, men när jag för 4 år sedan såg filmen då han porträtterade James Dean så blev jag lite småkär i honom igen.

Vad har du helst på dig på standen, och vad vill du se andra i?

Posted by: Emma

Själv använder jag bikini och korta surfingshorts, men jag tycker att både baddräkter och suitinis är snygga! På killar vill jag helst se surfshorts. Trunks är ok, men speedos=to much information!

2PM - Without You
<3

Halfway Somewhere

Posted by: Yollande

Me today ^^

Shakira - Waka waka (This time for africa)

Posted by: Yollande

My life is over! ;)

Posted by: Emma


Okej, jag är inte så seriös! Men det ryktas om att Kate Hudson dejtar Matthew Bellamy, en av världens hetaste män! Men sedan är det Kate Hudson vi pratar om - hur många killar har hon inte haft sedan sin skiljsmässa från Chris Robinson? Man ska nog ta detta som en nypa salt, men endå, hon snor min man! ;)

Min skolavslutningens Outfit

Posted by: Yollande

Så här såg jag ut igår ;)

Korean Stars Dance Battle

Posted by: Yollande
Som ni kanske har märkt så är jag en big fan av Korean Pop music. Jag brukar lyssnar på de typ varje dag och tittar på deras tv dramas, shows, live performances och allt möjligt. Så länge det har någonting med de att göra ;)

Till ex Just nu jag tittar på en av mina Korensk favorit tv show på youtube som kallas för " Stars Dance Battle". I don´t think i have to explain what they do on the show from the shows title, haha

Carrie Bradshaw

Posted by: Emma

Jag har faktiskt inte sett filmen Sex and the City 2 än, men man kan ju fortfarande göra ett collage över de snygga kläderna som Carrie bär? Jag gillar henne faktiskt mest i "neutrala" färger. Jag gillar inte alls de konstiga kläderna som hon kan ha på sig - som dendär lila gigantiska kjolen med Dior t-shirten, hur snyggt är det egentligen?! ;)

Sommarlov, ÄNTLIGEN!

Posted by: Yollande

Igår tog jag ganska många bilder från skolavslutningen som jag tänker lägga upp snart när jag är klar med en projekt som jag håller på mig just nu. För mig så känns inte det sommar än eftersom jag är jätte förkyld o kan knappt går ut. Jag har varit inomhus hela dan idag och försöker blir frisk. Jag VERKLIGEN hoppas att jag blir frisk innan måndag nästa vecka eftersom det är då jag börjar jobba :/


Redo för Beach 2010?

Posted by: Emma

Tradition: Sunes sommar

Posted by: Emma

Det har blivit som en liten tradition att kolla på Sunes Sommar när jag slutar skolan för sommaren. Dethär blir mitt sista sommarlov och kanske dör traditionen ut med det? Nej, det tror jag inte - jag kommer att titta på denhär filmen varje sommar tills den dagen jag dör! Peter Haber är oslagbar som Rudolf Andersson. Hallå, sjukhus- och kaféscenen någon? ;)


Dagens outfit - skolavslutning

Posted by: Emma

Synd bara att mina lockar förstördes av vinden när jag cyklade till skolan! Men vad gör det? Jag kan börja leva nu!

Christina Aguilera - Bionic

Posted by: Emma

Nu sitter jag och lyssnar på Christina Aguileras nya album Bionic på Spotify. Väldigt anorlunda ifrån de andra albumen - men inget av hennes tidigare album har ju hängt ihop om man säger så. Vi (som hänger med Christina i sin utveckling) fick veta reda 2008 att hon jobbade med ett nytt album som skulle vara futuristiskt. Och visst hade hon rätt med det, men det är faktiskt en grutta av den Christina som vi känner igen iallafall i balladerna. Jag är så imponerad av henne - något jag alltid varit. Nu väntar jag bara på att hon ska komma till Sverige och uppträda!

Beskriv Bionics låtar med ett ord! (Inte intronen)

1. Bionic = WOW!!! :D

2. Not Myself Tonight = Medryckande

3. Woohoo = Dirrty!

4. Elastic Love = Robotic

5. Desnudate = Pussycat-Dolls-aktigt

6. Glam = Madonna? (typ)

7. Prima Donna = Powerfull! :D

8. Sex for Breakfast = Soothing...

9. Lift Me Up = Touching...

10. All I Need - Fin

11. I Am = Njeeea

12. You Lost Me = Kääänslaaaa (L)

13. I Hate Boys = Rolig

14. My Girls = 80-tal?

15. Vanity = Egenkär ;)


MuseLive.com

Posted by: Emma

För dig som är ett lika stort Muse-fan som jag är denhär THE SITE att vara på. Nyheter, community och det bästa av allt - du får ta del av deras fantastiska musik! Kolla in det du med: muselive.com

Om du vill ta dig del av musiken måste du vara medlem, vilket är gratis.

Hudrutiner att ta till sig!

Posted by: Emma


  • Tvätta ansiktet två gånger om dagen
  • Återfukta ansiktet varje morgon
  • Återfukta ansiktet varje kväll
  • Använd ögoncreme både morgon och kväll
  • Lägg en ansiktsmask varje/varannan vecka
  • Använd serum (Jag ska köpa L'Oreal Paris serum inom snar framtid)
  • Exfoliera huden en gång i veckan
  • Låt huden vila från make-up

Mer ekologisk?

Posted by: Emma

Om det är svårt att tyda mina kråkfötter är det bara att fråga vad det står! ;)

S T R E S S A D S O M F A NHi guys!!


It feels like forever since i blogged here. I have like been super, super busy this past 3 weeks with schoolworks and the moving. My family moved to stockholm last week on saturday which means that there was alot of packing, carrying things, throwing things and unpacking for 2 and a half days! From thursday afternoon last week till sunday at 1  o´oclock! So i decided to stay home today since I am extremely tired!

P.s i hope that my mum called my school and let them know why i wasn´t there on friday and today :/


Snart så kan man ta tag i bloggnadet!

Posted by: Emma

Nu måste jag peppa mig lite mer för att orka plugga nu in i det sista. Bara en vecka kvar, sen FRIHEEET! Då kan jag börja leva - och blogga på allvar. Nu blir det att plugga på Samhällskunskapen för att jag ska ha muntlig redovisning av Cypernkonflikten, uschusch! Sen har vi kanske oförberett prov i naturkunskap - ännu mer usch. Läraren kunde inte ens säga vad vi ska plugga på, men jag antar att det har med evolutionen att göra. Ganska intressant, men inte nu när det snart är slut!

På onsdag är det utspark för 3:orna, undrar vad vi ska plåga dem med....? På torsdag ska jag ha en liten middag hemma hos mig. Oj, jag har glömt att fråga Yollande om hon vill vara med! Då måste jag sms:a henne på engång. Sen på fredag är det som sagt tid för att börja leva!

Clip-(look)-book

Posted by: Emma


Innan jag slänger iväg gamla tidningen (lets face it - de tar plats), så klipper jag ut artiklar, bilder som jag vill ha kvar och klistrar in dem i en anteckningsbok. Då behöver man inte leta så mycket efter repotage men kommer inte ihåg vilket nummer det var i.

Christina Ricci

Posted by: Emma


K ä n n e r   n i   s o m m a r k ä n s l o r n a ?

Yes!

Posted by: Emma

Idag var en bra dag i skolan Jag fick reda på att jag får MVG i Psykologi och MVG i bild! Mina favoritämnen, jag är så glad!!

Idag kom även mina klänningar från Nelly. Den Aprikosfärgade var väldigt genomskinlig, men man kan ju ha ett långt linne under så det inte syns. Spetsklänningen var jättefin, den ska jag ha på skolavslutningen tror jag, om jag vågar... Den är ganska kort och man kan inte direkt huka sig ner när man har den på sig!

RSS 2.0